Tisztelt Hölgyem/Uram!

Az Uránia Rendezvényközpont nem csak a szórakoztatás területén kíván maximális kiszolgálást nyújtani, de számos lehetőséget kínál kis- és középvállalatok, multinacionális cégek számára egyaránt, amennyiben professzionális esemény lebonyolítása a céljuk. Az igények és elképzelések egyeztetése után megtaláljuk a legjobb megoldást Önnek. Tapasztalt és elhivatott csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a megrendelő a legfontosabbra tudjon koncentrálni: üzleti ügyeire és vendégeire, partnereire, kollégáira.

Rendezvények

A mozi praktikus és újszerű választás. Azon túl, hogy konvencióktól eltérő helyszín, érdekes színt visz bármilyen rendezvény életébe. Mint szó is pozitív töltetet hordoz. Mindenki valami jó és kellemes élményre asszociál a hallatán. Célunk az, hogy partnereink elégedettek legyenek, legyen szó egy szimpla, néhány főt érintő prezentációról vagy többnapos, százakat megmozgató expo-ról. Rendezvényközpontunk mindenképpen ideális nagyobb lélegzetvételű események szempontjából is, hiszen egy helyszínen tudjuk lebonyolítani a plenáris és a szekciós üléseket, egyúttal az újonan kialakított kávézónk tökéletes helyszíne az allófogadásoknak.

Zártkörű vetítések

Egy privát vetítés a hagyományos céges rendezvények egy különleges alternatíváját kínálja. Kiváló lehetőség, hogy inspirálja az embereket, jutalmazza a lojális vevőket, partnereket vagy éppen a munkatársakat. A film kiválasztása is a megrendelő igénye szerint történik, lehet ez a legújabb hollywood-i kasszasiker vagy egy régebbi nagy kedvenc. A privát vetítéskor Ön ül a rendezői székben, hogy vendégeit elkápráztassa. A vetítések mellett az új Uránia Caféban igényes körülmények között meg is vendégelheti a meghívottakat, s akár az eseményhez kapcsolódóan itt fogadhatja is őket. Az ilyen jellegű események mindig népszerűek a meghívottak körében, így ezeken a vetítéseken sokkal többen vesznek részt, mint egy átlagos üzleti rendezvényen vagy meetingen. Egyúttal a pozitív élmény is tovább tart, így elmondható, egy zártkörű vetítés megszervezése minden szemszögből remek választás.

Tisztelettel:

Agria Film Kft.

info@uraniaeger.hu

Tel.: +36-70/616-1039
(elérhető: hétköznapokon)